Maak ’n kaars om trots op te zijn

Zowel de kinderfeestjes als de workshops zijn geliefd. Iedereen verlaat het kaarsenatelier met een glimlach en een kaars om trots op te zijn. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Geslaagde kinderfeestjes

Elke zaterdagmiddag organiseert Marianne een workshop kaarsen maken voor kinderen in Nijmegen. De kinderen gaan aan de slag met dompelen, gieten, kleuren en het versieren van de bijenwaskaarsen. Tussendoor smullen de kinderen van lekkere hapjes en drankjes.

Meer informatie
Duur: 1½ a 2 uur

Kosten: € 14,50 per kind. Er is een minimum aantal deelnemers van acht kinderen. Het maximum aantal deelnemers is veertien.

Wilt u liever op een andere dag een kinderfeestje vieren? Dat kan, maar wel in overleg.

Een gezellige en creatieve middag met de kinderen

Gezellige en leuke workshops

De dag begint met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Hierna krijgt u uitleg over het proces van kaarsen maken. Al snel gaat u zelf aan de slag met kaarsen dompelen en gieten.

Als u klaar bent, kunt u ervoor kiezen om uw kaars te kleuren en te versieren. Voor het versieren hebben wij allerlei soorten gekleurde bijenwas voor u klaar staan.

Meer informatie
Duur: 2 a 2.5 uur

Kosten: € 32,50 per persoon. Een minimum aantal deelnemers van zes personen. Wilt u toch graag met minder personen komen dan kost dat €195. Het maximum aantal deelnemers is twaalf.

Ook volwassenen genieten van een dagje kaarsen maken